-1.9 C
Linköping
söndag, mars 26, 2023

Polis: Trafikolyckor, grov misshandel och inbrott

Polisen har hanterat cirka 100 ärenden av olika karaktär i länet. Polispatrullerna har hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Grov misshandel

Polispatrull genomförde 22:15 fotpatrull i Klockaretorpet i Norrköping. I samband med detta påträffades en skadad man utomhus i närområdet. Händelseförloppet är inte helt fastställt, men mannen ska ha blivit utsatt för våld av flera personer. Händelsen utreds som grov misshandel, det finns ingen person som är frihetsberövad i ärendet. Mannen, som är i 25-årsåldern, var vaken och talbar.

Bil körde av vägen

Polisen larmades 03:00 om en trafikolycka som inträffat på länsväg 1123 Vreta Kloster i Linköpings kommun. Polis åkte till platsen. Det var en bil som hade kört av vägen. Två personer fördes till sjukhus, båda var vakna och talbara. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri.

Man försökte ta sig in i en fastighet

Polisen larmades 07:06 till centrala Norrköping med angående ett pågående inbrottsförsök. En man såg ut att försökte bryta sig in i en fastighet, mannen använde ett verktyg. Sedan ska mannen ha lämnat platsen.

Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som försök till inbrott, det finns ingen misstänkt.

Larm om brand i en bastu i Vimanshäll

Polisen larmades igår om en brand på en adress i Vimanshäll. Enligt larmet ska det röra sig om en brand i en bastu. Inga kända personskador i detta nu. Polispatrullen har lämnat platsen. Händelsen ska utredas som allmänfarlig vårdslöshet.

RELATERADE ARTIKLAR

Earth Hour 2023

Igår klockan 20 30 till 21 30 inträffade Earth hour 2023 och precis som...
Natten till torsdagen slutade trygghetslarmen hos kommunens hemtjänsttagare att fungera. Problemen berodde på en...
Man häktad misstänkt för mord på kvinna. En man i 20-årsåldern har i dag...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-1.9 ° C
-1.1 °
-2 °
93 %
3.6kmh
100 %
sön
-2 °
mån
-1 °
tis
2 °
ons
2 °
tor
0 °