-0.5 C
Linköping
söndag, december 4, 2022

Polis: Trafikolyckor och inbrott

Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

Inbrott Ektorp

Polis larmades 00.22 med anledning av ett inbrott i en bostad i området Ektorp, Norrköping. Inbrottet upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem. När polis kom till platsen visade det sig att det var tillrört i bostaden. Det är oklart exakt vad som har stulits men bland det som saknas finns elektronikvaror. En anmälan om inbrott har skrivits.

Trafikolycka E4

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades 02.30 med anledning av en trafikolycka på E4, södergående riktning i höjd med Vikingstad, Linköping. En lastbil hade kört in i räcket och hamnat på tvären över vägen. Under räddningsarbetet, där tungbärgare krävdes, stängdes vägen av helt i södergående riktning. Det finns ingen misstanke om brott bakom olyckan.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen publicerar nu på sin hemsida en bild på den försvunna Liselotte för att...
Idag togs Martin Modéus emot som Svenska kyrkans ärkebiskop. Mottagandet skedde under en högmässa...
Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 100 ärenden av olika karaktär...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.5 ° C
-0 °
-0.8 °
91 %
5.1kmh
100 %
sön
-0 °
mån
-1 °
tis
-1 °
ons
-2 °
tor
-2 °