-1 C
Linköping
söndag, december 4, 2022

Polisen: Bråk i Lambohov

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. En personhar gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Allmänheten kallade på polis i Linköping

Polisen kallades 23:22 till Lambohov där det var gap och skrik enligt inringare från allmänheten. En man på platsen uppgav att han hotats  av en annan man med ett vasst föremål. Dock utan att målsäganden hade drabbats av uppenbara skador.

Polisen letade efter föremål i närheten av brottsplatsen med hund efter tillhyggen. Det gick inte bra men en misstänkt person hittades och i samband med detta beslagtogs vassa föremål. Mannen, som är i 30-årsåldern, är misstänkt för grovt olaga hot.

Eldade i Lambov

Klockan 18:22 igår larmades polisen till Lambohov där två ungdomar hade eldat utomhus. Duon (en pojke och en flicka) ska ha tänt eld på föremål som låg på backen. Personen som larmade polis hade släckt elden.

Polis åkte till platsen, ingen av ungdomarna har påträffats. Händelsen utreds som skadegörelse genom brand. Polisens presstjänst har inga uppgifter om materiella skador. 

Viltveckan – Se upp i trafiken

Polisen påminner också om den pågående nationella viltveckan. Det är en tid nu när djurens tider och våra går ihop. Se upp därute i trafiken och tänk på avståndet till framförvarande bil.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen publicerar nu på sin hemsida en bild på den försvunna Liselotte för att...
Idag togs Martin Modéus emot som Svenska kyrkans ärkebiskop. Mottagandet skedde under en högmässa...
Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 100 ärenden av olika karaktär...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-1 ° C
-0.3 °
-1.4 °
88 %
4.6kmh
100 %
sön
-1 °
mån
-1 °
tis
-1 °
ons
-2 °
tor
-3 °