14.6 C
Linköping
torsdag, juni 8, 2023

Polisnatten: Trafikolyckor viltolyckor och psykisk ohälsa

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Singelolycka Mjölby

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 00 08 till Svarvargatan i Mjölby med anledning av en singelolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i en lyktstolpe och ett träd. Polis på plats kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Det finns inga uppgifter om att föraren, en man i 25-årsåldern, fått personskador. 

Kökrock på riksväg 34

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades 00 23 till riksväg 34 utanför Kölefors, Kinda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två bilister ha varit inblandade i en kökrock. När polis anlänt till platsen fick föraren av den ena personbilen, en man i 20-årsåldern, en böteslapp för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag på morgonen vid åtta tiden körde en buss i diket på riksväg 35...
Chefstränare Andrée Jeglertz lämnar LFC efter två och ett halvt år. Jeglertz går nu...
Förvaltningsrätten avslog överklaganden kring nedläggning av förskolor och grundskolor. I domen som kom förra...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
14.6 ° C
15.9 °
12.7 °
82 %
1.5kmh
0 %
tor
25 °
fre
19 °
lör
21 °
sön
23 °
mån
24 °