-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Polisnatten: Trafikbrott och olyckor

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Nattens ärenden har varit av rutinkaraktär, exempelvis viltolyckor, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Olaga intrång

Polisen larmades klockan 18 24 till ett flerfamiljshus i Vasastaden i Linköping. Personen som ringde polisen hade tidigare under dagen upptäckt en obehörig person befinna sig i ett källarutrymme.  Polis åkte till platsen för en kontroll.

I källaren påträffades en man i 30-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern. Båda greps misstänkta för olaga intrång. Fler brottsmisstankar kan tillkomma.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Igår kväll begicks ett grovt våldsbrott i centrala Norrköping när en man blev...
Ett barnet är i tioårsåldern Barn skadades i en trafikolycka i Norrköping under eftermiddagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °