17.5 C
Linköping
måndag, augusti 15, 2022

Polisnatten: A-traktor sladdade runt på gräsmattan

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan klockan 22 00 och 07 00. Händelser i urval:

Klockan 23.24 fick polisen samtal om att någon sladdade runt med en A-traktor på en gräsmatta vid Fågelsta skola, Motala kommun. Detta var pågående. Polisen kom dit och fick tag i föraren, en kille i 15-årsåldern. Han fick en ordningsbot för att ha haft för många passagerare i fordonet, och polisen skriver en anmälan om åverkan på gräsmattan.

SOS larmade 23.47 om en påkörd person i Tryserums-trakten, Valdemarsviks kommun. En person skulle ha blivit påkörd av en förare på crossmotorcykel. Polis och ambulans kom dit. Någon förare kunde inte hittas. Det var en kvinna i 55-årsåldern som hade blivit påkörd. Ambulanspersonal undersökte henne, men det är okänt för polisens presstjänst om hon fördes till sjukhus eller ej. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Klockan 00.43 larm om en brinnande bil på Herstabergsvägen i Norrköping. Räddningstjänsten hanterade branden. Bilen blev totalförstörd. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 80-tal ärenden som...
Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
17.5 ° C
18.7 °
17 °
97 %
2.1kmh
100 %
mån
29 °
tis
30 °
ons
29 °
tor
28 °
fre
31 °