-2.1 C
Linköping
torsdag, november 30, 2023

Polisen: Ett flertal trafikolyckor

SOS larmade 20 32 polis, ambulans och räddningstjänst till Ektorpsgatan/Skarphagsleden med anledning av en trafikolycka. En personbil och en motorcykel hade krockat.

Trafiken förbi olycksplatsen påverkas under räddningsarbetet. Trafik kan passera men i begränsad hastighet.
Föraren av motorcykeln, en man i 35–åldern, fördes till sjukhus med ambulans. Han var vaken och talbar men kände smärta i ryggen. Bärgare till motorcykeln beställdes.
Olyckan kommer att utredas och en anmälan har upprättats. Det är ingen som har delgetts någon misstanke om brott. 

Trafikolycka Vadstena

Polisen larmades klockan 11 26 till E4 i höjd med Tallboda med anledning av en trafikolycka. Det var flera personbilar och en minibuss som var inblandade. Flera polispatruller åkte till platsen.

Minst en av de inblandade personerna fördes till sjukhus med ambulans, minst en person bedöms ha allvarliga skador. Polisens presstjänst har inga fler detaljer om personskadorna i nuläget. Trafiken släpptes på igen i båda filerna. Bilarna hade bärgats. Långa köer hade bildats på platsen. Tre personer fördes till sjukhus. Polisen har inte fått någon uppdatering om hur skadeläget ser ut för dem. Minst fem personer var inblandade i olyckan. 
Olyckan kommer att utredas. I nuläget har ingen brottsrubricerings bestämts men det kommer att utredas om någon eller flera av de inblandade kan misstänkas för brott i samband med händelsen.

Trafikolycka i Tallboda

Polisen larmades klockan 11 26 till E4 i höjd med Tallboda med anledning av en trafikolycka. Det var flera personbilar och en minibuss som var inblandade. Flera polispatruller åkte till platsen.

Minst en av de inblandade personerna fördes till sjukhus med ambulans, minst en person bedöms ha allvarliga skador. Polisens presstjänst har inga fler detaljer om personskadorna i nuläget. Bärgare kallades till platsen.
Trafiken släpptes på igen i båda filerna. Bilarna hade bärgats. Långa köer hade bildats på platsen. Tre personer fördes till sjukhus. Polisen har inte fått någon uppdatering om hur skadeläget ser ut för dem. Minst fem personer var inblandade i olyckan. 

Polisen lämnade klockan 13 33 olycksplatsen. Olyckan kommer att utredas. I nuläget har ingen brottsrubricerings bestämts men det kommer att utredas om någon eller flera av de inblandade kan misstänkas för brott i samband med händelsen. 

RELATERADE ARTIKLAR

Imorgon, fredag klockan 16 30 startar en ny utställning i Niclas G THALBergs lokaler...
Polisens regionledningscentral har hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ett drygt tiotal...
Så har ännu ett kommunstyrelsemöte i Linköpings kommun hållit stängt för allmänheten. Vad hände...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-2.1 ° C
-1.2 °
-2.5 °
96 %
4.6kmh
75 %
tor
-2 °
fre
-2 °
lör
-6 °
sön
-7 °
mån
-7 °