17.3 C
Linköping
lördag, juni 25, 2022

Polisnatten: Elsparkscykeltjuv greps i EKängen

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Två personer har gripits, se notiser nedan. Utöver detta har polisen hanterat psykisk ohälsa, fler trafikbrott, viltolyckor, fylleri.En polispatrull meddelade 23 27 ledningscentralen att de hade stoppat två män i 25- och 30-årsåldern på Drottninggatan i Norrköping. Båda åkte på samma elsparkcykel och fick därför böter på 500 kronor var.

Gick och strök runt hus

Klockan 01.37 fick polisen ett samtal om att två män gick och strök runt längs hus på olika tomter i Ekängen, Linköping. De hade också tittat in i bilar. Polis kom dit och fick syn på männen. De försökte springa ifrån polisen, men en av dem kunde gripas, misstänkt för stöld. Polisen behövde använda OC-sprej och handfängsel vid ingripandet. Han är i 35-årsåldern och förekommer sedan tidigare för stölder i internationella brottsnätverk. Mannen hade en bilnyckel på sig och i bilen hittades bland annat motorsåg, elsparkcykel och verktyg. Polisen tog godset och bilen i beslag. Den andre mannen kunde inte hittas.

Polis larmades 03 34 till en bostad i Norrköping på grund av bråk mellan en man och en kvinna. Polis kom dit och mannen, som är i 40-årsåldern, kunde gripas. Han är misstänkt för misshandel i relation. Den drabbade kvinnan var inte i behov av sjukhusvård.

RELATERADE ARTIKLAR

I sjukvården behövs i genomsnitt en blodpåse i minuten, även under semestertider. Eftersom blod...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 80 ärenden under kvällen och natten. Polispatrullerna har...
En stor vit kupol reser sig i skogen invid Hangaren i Ryd. Det är...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
17.3 ° C
18.1 °
15.6 °
80 %
4.1kmh
0 %
lör
30 °
sön
29 °
mån
29 °
tis
29 °
ons
23 °