12.6 C
Linköping
torsdag, oktober 6, 2022

Polisnatten: Stopp på E:4an och trafikkontroller

Polisen i Östergötland har hanterat 55 ärenden mellan klockan 22 00 och 06 00. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

En polispatrull stoppade och kontrollerade 02 30 en bilist på Bergsvägen i Linköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. I bilen påträffades misstänkt narkotika. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

Polisen larmades 03 45 om en brand i Rå, Motala. Det var ett ödehus som brann. Ingen person ska ha skadats. Polisens presstjänst har inga uppgifter om materiella skador. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

Stopp på E4:an

Polis larmades 08 53 till E4:an i höjd med Skäggetorp, Linköping, med anledning av ett trafikhinder. En hästtransport ska ha fått problem med ett däck och blivit stillastående. 

Polispatrull på plats för att dirigera trafik och varna medtrafikanter om trafikhindret. En bärgning kommer också ske. E4:an stängdes av i båda riktningarna under tiden hästen lastades om till en annan hästtransport. 

Klockan 09 56 är återigen full framkomlighet i trafiken i norrgående körriktning. I södergående körriktning är framkomligheten begränsad i väntan på bärgare.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag har Tåkernfonden delat ut och Tåkernpriset 2020 går till Urban Ekstam. Prissumman är...
Krisledningen är aktiverad inom förvaltningen Leanlink, som bedriver kommunal äldreomsorg och hemtjänst i Linköpings...
Nu på lördag börjar älgjakten i Östergötland och den fortsätter ända fram till 31...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätta regnskurar
12.6 ° C
13 °
11 °
76 %
9.8kmh
40 %
tor
14 °
fre
14 °
lör
14 °
sön
14 °
mån
13 °