9 C
Linköping
söndag, oktober 2, 2022

Polis: Hög musik från bilburen ungdom

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan 22 och 07. Ett 20-tal personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, psykisk ohälsa, eller störande av allmän ordning.

Utöver detta har polisen hanterat bråk som inte lett till frihetsberövande eller allvarliga personskador, trafikbrott, psykisk ohälsa, samtal om störande körning och hög musik från bilburen ungdom. Patrullerna har också hanterat larm från allmänheten och på eget initiativ som inte lett till brottsmisstankar.

Polis och ambulans larmades till en restaurang på Grosvadsvägen i Finspång02 08. En man hade en skadad i benet. Polis och ambulans kom dit. Mannen ska ha försökt avstyra ett bråk utanför restaurangen, och i samband med det skadats med ett vasst tillhygge. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen sökte efter de som ska ha varit inblandade i bråket, men utan framgång.
En anmälan om grov misshandel upprättades. Den drabbade är en man i 25-årsåldern. Polisen kommer att undersöka övervakningskameror för att försöka identifiera de som var inblandade i bråket från början.

RELATERADE ARTIKLAR

Den 1 oktober inrättas sex nya civilområden i Sverige, varav Östergötlands län ingår i det...
Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 80-tal ärenden som...
Hälso- och sjukvårdsnämnden har i veckan fattat beslut och avsatt resurser för att Region...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt regn
9 ° C
9.7 °
8.7 °
94 %
2.6kmh
75 %
sön
10 °
mån
13 °
tis
15 °
ons
17 °
tor
15 °