13.1 C
Linköping
torsdag, oktober 6, 2022

Polisnatten: Fylleri och bråk

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 15 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

över detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolycka utan personskada, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Bråk i Sportbar

Polis och ambulans larmades 23 36 till en sportbar i Finspång med anledning av bråk. När polis anlänt till platsen anträffades en skadad person. Mannen, i 20-årsåldern, ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Han fördes med ambulans till sjukhus, vaken och talbar. I övrigt hänvisas frågor gällande skadeläget till sjukvården. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts. Delar av aktuell lokal var under natten avspärrad men den avspärrningen har hävts. Polisen har pratat med vittnen på plats och gjort vissa beslag. I nuläget har ingen misstänkt person gripits. 

RELATERADE ARTIKLAR

Idag har Tåkernfonden delat ut och Tåkernpriset 2020 går till Urban Ekstam. Prissumman är...
Krisledningen är aktiverad inom förvaltningen Leanlink, som bedriver kommunal äldreomsorg och hemtjänst i Linköpings...
Nu på lördag börjar älgjakten i Östergötland och den fortsätter ända fram till 31...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
13.1 ° C
13.8 °
13 °
73 %
11.3kmh
40 %
tor
14 °
fre
14 °
lör
14 °
sön
14 °
mån
13 °