17 C
Linköping
söndag, augusti 14, 2022

Under natten hände detta

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, fyra har omhändertagits för berusning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

Ett SOS-larm kom till polisen om röklukt från en byggnad på Nygårdsvägen i Rimforsa. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en ljuslykta stått nära en husfasad, som delvis fattat eld. Ingen brottsmisstanke och ingen personskada.

Polisen fick samtal klockan 03 50 om att det varit inbrott i en livsmedelsbutik i Horn, Kinda kommun. Polisen åkte till brottsplatsen och andra platser för att söka efter misstänkta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Det finns inledningsvis ingen frihetsberövad i utredningen. Det som saknas verkar vara postpaket.

RELATERADE ARTIKLAR

Under morgonen fick polisen in samtal om en skadad person utomhus i Mjölby. Försök...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
17 ° C
18.2 °
14.7 °
75 %
1kmh
80 %
sön
30 °
mån
30 °
tis
27 °
ons
29 °
tor
20 °