-0.1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Stölder hos företag fortsätter – Tipsa polisen

Företagen i Linköping har länge plågats av stölder och inbrott. Det är oftast ute i kommunens så kallade industriområden som brotten begås. Nu har det skett igen, denna gång hos ett företag vid Motorstadion.

Klockan 09.11 fick polisen ett samtal om att en stöld har upptäckts vid Linköpings motorstadion. En inringare, som arbetar på platsen har upptäckt att tre motorredskap har försvunnit under natten.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en brottsplatsundersökning genomförs på platsen under dagen. Det har visat sig att någon har klippt upp en grind och därefter tagit sig in till motorredskapen, två Volvo CE hjullastare L35 och en Volvo CE bandgrävmaskin EC60E som har ett uppskattat värde av ca en miljon styck. Alla tre är gula till färgen.

Ring och tipsa 114 14

Polisen önskar kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser, dels i närheten av Linköpings motorstadion, dels på andra platser är motorredskapen kan ha rört sig under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.1 ° C
0.7 °
-1.4 °
82 %
3.6kmh
90 %
ons
-0 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °