0.2 C
Linköping
torsdag, december 9, 2021

Mikaela Schullström blir integrations- och arbetsmarknadsdirektör

Vid årsskiftet får Linköpings kommun en ny förvaltning: Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen. De verksamheter som ska ingå i den nya förvaltningen tillhör idag Leanlink, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen och Social- och omsorgsförvaltningen skriver kommunen på sin hemsida.

Mikaela Schullström blir integrations- och arbetsmarknadsdirektör i den nya förvaltningen i kommun och hon tillträder tjänsten den 1 januari 2022.
Mikaela är en mångårig medarbetare inom Linköpings kommun och arbetar idag som avdelningschef för Avdelningen vuxna vid Social- och omsorgsförvaltningen.

Interna karriärmöjligheter

Kommundirektör Paul Håkansson menar att organiseringen av den nya förvaltningen ger goda förutsättningar för en effektivare samordning av kommunens arbetsmarknadsinsatser och integrationsfrågor.

– Vi jobbar för att motverka segregation och för att öka integrationen av människor som har kommit till Sverige från andra länder. Människor måste kunna komma snabbare och bättre rustade till arbetsmarknaden. Då bryter vi utanförskapet menar Håkansson.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
0.2 ° C
1 °
-1.7 °
87 %
6.7kmh
90 %
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
0 °
mån
-2 °