-0.1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Inbrott i Torvinge – Misshandel i Ryd

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 45-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inbrott i Torvinge

Polisen kallades klockan 23 10 till Torvingegatan med anledning av ett misstänkt inbrott. Ett väktarbolag kunde i en kamera se att det fanns två förmodligen obehöriga  personer som såg ut att göra inbrott i en container. Männen ska ha tagit sig in genom ett staket och vidare in i en byggnad.

Polispatrullerna ställde upp sig för att kunna bevaka så att ingen skulle kunde lämna platsen utan upptäckt. En polishund tillkallades men ingen misstänkt hittades på området. Det är ännu oklart vad som stulits.

Misstänkt misshandel i Ryd

Klockan 02:15 kallades polisen till en adress i Ryd, Linköping. En kvinna misstänks ha blivit misshandlad av en man hon känner. I lägenheten fanns också barn och mannen, som kunde gripas, är nu misstänkt för misshandel och barnfridsbrott. Polisen genomför nu utredningsåtgärder i form av förhör av de på olika sätt inblandade. Mannen är i 20-årsåldern, är nu anhållen.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.1 ° C
0.7 °
-1.4 °
82 %
3.6kmh
90 %
ons
-0 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °