-0.1 C
Linköping
onsdag, december 8, 2021

Inbrott i antikaffär på Klostergatan

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 22 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inbrott i Linköping

Polisen kallades till Klostergatan i Linköping klockan 00 52. Ett fönster till en antikaffär hade krossats. Polispatrullen som kom till platsen kunde säkra vissa spår efter en gärningsman. Oklart vad som tillgripits. Vidare utredningsåtgärder kommer att ske.

Misstänkt hot i Linköping

02:59 En ordningsvakt på Ågatan kontaktades av en manlig gäst. Han hade vid ingången till lokalen hotats med ett vapenliknande föremål av en okänd person. Patrullen förhörde sig på platsen efter iakttagelser och fick in vissa spår som ska analyseras.

Påkörning bakifrån

Trafikolycka i Simonstorp. En Epa-traktor kördes på av en taxi yrkesmässig trafik. Ungdomarna i epan klarade sig bra men taxibilsföraren klagade initialt på smärtor. Taxiföraren misstänks nu för att ej ha hållit avstånd till framförvarande bil.

RELATERADE ARTIKLAR

Kommunstyrelsen i Linköping beslutar nu med största sannolikhet att avveckla Linbike vid sitt sammanträde...
Igår kväll fick polisen ett samtal om bedrägeri riktat mot en äldre kvinna i...
Region Östergötland erbjuder nu en tredje vaccindos mot covid-19 till personer från 60 till...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-0.1 ° C
0.7 °
-1.4 °
82 %
3.6kmh
90 %
ons
-0 °
tor
0 °
fre
2 °
lör
2 °
sön
1 °