11.9 C
Linköping
torsdag, oktober 28, 2021

Cyklande skytt fångad på bild – vet du vem det är?

Nu ber polisen detektiven Allmänheten om hjälp med att identifiera en person på cykel som setts i samband med den senaste skjutningen i Ryd den 15 september.

Ett systematiskt och intensivt utredningsarbete har nu lett till att två personer har häktats på sannolika skäl efter mordförsöket i Ryd. Förundersökningen fortsätter och polis samt åklagare har förhoppningar om att tips från allmänheten kan leda utredningsarbetet framåt ytterligare. Beslut har därför fattats om publicering av en bild där man kan se en person på cykel. Bilden är tagen kring tiden för brottet. Det finns misstankar om att personen som syns på bilden är inblandad i gärningen. 

–  Två personer är nu frihetsberövade för mordförsöket och ett intensivt och omfattande utredningsarbete pågår alltjämt. Tips från allmänheten kan utgöra värdefulla pusselbitar som kan leda utredningen framåt. Då det är viktigt att eventuella vittnen inte påverkas kan vi inte lämna ut några uppgifter om vilken roll personen på cykel misstänks ha haft i brottet säger Kammaråklagare Emma Högström, som leder förundersökningen.

Se bilden här:

RELATERADE ARTIKLAR

Willys och Hemköp har stora it-störningar, enligt uppgifter till Aftonbladet. Leveranser ska påverkas och det...
Polisen, strax efter klockan 02.00, larmades till Skäggetorps centrum i Linköping med anledning...
På söndag, den 24 oktober firas FN-dagen över hela världen. I Linköping bjuder Sveriges...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
14FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
11.9 ° C
12.7 °
11.2 °
78 %
3.6kmh
90 %
tor
12 °
fre
14 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
10 °