28.2 C
Linköping
lördag, augusti 13, 2022

Björn Ranelid talade i Gamla Linköping

I dagarna två har det varit seniorfestival i Gamla Linköping. Välkände författaren och estradören Björn Ranelid var dragplåster och talade under en dryg timme.

PRO, SKPF och SPF i samarbete med SeniorEvent, News55 och Linköpings kommun bjöd in seniorerna i Östergötland till Folketsparksområdet i Gamla Linköping under två dagar nu den 14 och 15 september.

Det stora dragplåstret var Björn Ranelid som talade utan manus i en dryg timme om livet, döden, sitt författarskap och Zlatan. Han passade även på att ge tydliga tjuvnyp till mycket av samtida företeelser som influencers och allsköns ytlighet.

Björn talar vackert och ser alla i publiken vilket blir till ett vackert möte. Sedan signerade han böcker och ställde upp på bilder för den som så ville knäppa ett foto med sin mobil.

På scenen såg man även folklige revykungen Uffe Holmertz, Gunilla ”Lilla Fruntimret” Dahlgren och Peter Trygg.

Ett flertal företag och organisationer fanns på plats och Gamla Linköping höll öppet denna soliga höstdag.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
28.2 ° C
28.7 °
27.2 °
40 %
2.1kmh
67 %
lör
30 °
sön
31 °
mån
29 °
tis
32 °
ons
28 °