18.1 C
Linköping
måndag, juli 26, 2021

Misstänkt mordbrand

Polisens regionledningscentral har mellan 22-07 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom

Bilbrand rubriceras som mordbrand

Klockan 00:58 Kom ett SOS-larm in till polisen om en bilbrand på Norrsättersgatan i Linköping. Bilen stod parkerad intill ett garage men elden spred sig inte vidare. Ingen misstänkt person fanns kvar på platsen men vid en bostadsadress i närheten kunde polispatrull genomföra en husrannsakan och gripa en person.
Mannen, i 35-årsåldern är misstänkt för mordbrand. Under natten har han också anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkt för mordbrand.

RELATERADE ARTIKLAR

Lugn polisnatt

Polisen har hanterat ett 65-tal rutinärenden. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning...
Nu förstärker Linköping FC truppen ytterligare med en ny spelare till truppen. De4nna gång...
Polisen har under natten hittills hanterat ett 90-tal rutinärenden. Tre har gripits för brott,...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
18.1 ° C
21.8 °
16.7 °
91 %
3.1kmh
75 %
mån
27 °
tis
21 °
ons
25 °
tor
23 °
fre
21 °