6.4 C
Linköping
måndag, oktober 25, 2021

Misstänkt mordbrand

Polisens regionledningscentral har mellan 22-07 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom

Bilbrand rubriceras som mordbrand

Klockan 00:58 Kom ett SOS-larm in till polisen om en bilbrand på Norrsättersgatan i Linköping. Bilen stod parkerad intill ett garage men elden spred sig inte vidare. Ingen misstänkt person fanns kvar på platsen men vid en bostadsadress i närheten kunde polispatrull genomföra en husrannsakan och gripa en person.
Mannen, i 35-årsåldern är misstänkt för mordbrand. Under natten har han också anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkt för mordbrand.

RELATERADE ARTIKLAR

Den 22 november inviger Linköpings borgmästare Lars Vikinge, tillsammans med Linköpings fristadsförfattare Globala veckan....
Ett drygt femtiotal barn i olika åldrar behöver varje år komma till ett familjehem....
Klockan 06:42 kom ett SOS-larm in till polisen gällande en brand på Väpnaregatan i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
6.4 ° C
9.2 °
5.6 °
86 %
2.1kmh
20 %
mån
7 °
tis
11 °
ons
13 °
tor
15 °
fre
15 °