19.8 C
Linköping
tisdag, juli 27, 2021

Del av Stångåpromenaden stängs av

I morgon den 12 juli stängs en del av gång-och cykelvägen av vid Stångån eftersom Tekniska Verken då börjar arbeta längs ena sidan av för att förnya huvudkablar. Arbetet planeras gå via udden av den lilla ön vid Tannefors slussar innan det går över kanalen och vidare bort mot Gripengatan. För mer information se karta på kommunens hemsida.

Håller på en vecka

Arbetet förväntas pågå under en vecka med beräknat slutdatum måndag den 19 juli.

Under arbetets gång kommer både gång- och cykelbanan från Tannefors slussar att vara helt avstängd för gående och cyklister. Avstängningen är för att säkerhetsställa så att gående och cyklister inte kommer in i ett arbetsområde med grävmaskin och lastbil.

Gående och cyklister kommer att ledas om via hänvisning. Vägen som hänvisningen visar kan kännas lång då anslutningar som finns till gång- och cykelbanan har trappor och kan inte användas för cyklister. Att leda om den långa vägen är nödvändig då säkerheten går först.

RELATERADE ARTIKLAR

Lugn polisnatt

Polisen har hanterat ett 65-tal rutinärenden. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning...
Nu förstärker Linköping FC truppen ytterligare med en ny spelare till truppen. De4nna gång...
Polisen har under natten hittills hanterat ett 90-tal rutinärenden. Tre har gripits för brott,...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,317FöljareGilla
69FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
19.8 ° C
20.2 °
18.1 °
85 %
2.1kmh
90 %
tis
22 °
ons
25 °
tor
25 °
fre
18 °
lör
20 °