9.2 C
Linköping
måndag, oktober 25, 2021

Del av Stångåpromenaden stängs av

I morgon den 12 juli stängs en del av gång-och cykelvägen av vid Stångån eftersom Tekniska Verken då börjar arbeta längs ena sidan av för att förnya huvudkablar. Arbetet planeras gå via udden av den lilla ön vid Tannefors slussar innan det går över kanalen och vidare bort mot Gripengatan. För mer information se karta på kommunens hemsida.

Håller på en vecka

Arbetet förväntas pågå under en vecka med beräknat slutdatum måndag den 19 juli.

Under arbetets gång kommer både gång- och cykelbanan från Tannefors slussar att vara helt avstängd för gående och cyklister. Avstängningen är för att säkerhetsställa så att gående och cyklister inte kommer in i ett arbetsområde med grävmaskin och lastbil.

Gående och cyklister kommer att ledas om via hänvisning. Vägen som hänvisningen visar kan kännas lång då anslutningar som finns till gång- och cykelbanan har trappor och kan inte användas för cyklister. Att leda om den långa vägen är nödvändig då säkerheten går först.

RELATERADE ARTIKLAR

Den 22 november inviger Linköpings borgmästare Lars Vikinge, tillsammans med Linköpings fristadsförfattare Globala veckan....
Ett drygt femtiotal barn i olika åldrar behöver varje år komma till ett familjehem....
Klockan 06:42 kom ett SOS-larm in till polisen gällande en brand på Väpnaregatan i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,425FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
9.2 ° C
9.4 °
9 °
74 %
4.6kmh
0 %
mån
9 °
tis
11 °
ons
13 °
tor
15 °
fre
15 °