13.5 C
Linköping
onsdag, september 22, 2021

Tredje person häktad efter Trojan Sheild

I onsdags häktades en man och kvinna, båda tidigare ostraffade, efter polisens jättetillslag mot grov och internationell brottslighet, här i Linköping. Under fredagens morgon begärdes ytterligare en person häktad i samma härva. Om detta skriver SVT ÖST idag.

Den nu häktade mannen är i 30-årsåldern och misstänks för grovt narkotikabrott. Han är sedan tidigare dömd för flera brott. I våras dömdes han av Linköpings tingsrätt för narkotikabrott. Mannen har kopplingar till organiserad brottslighet enligt en tidigare dom. Sammanlagt är nu tre Linköpingsbor häktade efter måndagens insats då totalt ungefär 70 personer frihetsberövades runt om i Sverige till följd av den internationella samarbetsoperationen ”Trojan Shield”.

Två häktade efter massivt tillslag i city – Lkpg.News

RELATERADE ARTIKLAR

Den nya simhallen bli allt mer färdig och nu är ett nytt och grönt...
Det var strax efter 08.00 på onsdagens morgon som polisen kallades till ett bråk...
Polisen kan komma att släppa fler bilder eller, till och med en film, från...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
13.5 ° C
14 °
12.5 °
81 %
3.1kmh
90 %
ons
13 °
tor
13 °
fre
13 °
lör
15 °
sön
17 °