19.7 C
Linköping
måndag, juni 21, 2021

Tredje person häktad efter Trojan Sheild

I onsdags häktades en man och kvinna, båda tidigare ostraffade, efter polisens jättetillslag mot grov och internationell brottslighet, här i Linköping. Under fredagens morgon begärdes ytterligare en person häktad i samma härva. Om detta skriver SVT ÖST idag.

Den nu häktade mannen är i 30-årsåldern och misstänks för grovt narkotikabrott. Han är sedan tidigare dömd för flera brott. I våras dömdes han av Linköpings tingsrätt för narkotikabrott. Mannen har kopplingar till organiserad brottslighet enligt en tidigare dom. Sammanlagt är nu tre Linköpingsbor häktade efter måndagens insats då totalt ungefär 70 personer frihetsberövades runt om i Sverige till följd av den internationella samarbetsoperationen ”Trojan Shield”.

Två häktade efter massivt tillslag i city – Lkpg.News

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 15.30-tiden larmades polisen om bostadsinbrott i Linghem. Flera patruller skickades till platsen för att...
Under måndagen meddelade Göta hovrätt sin dom i Esmeraldafallet. Hovrätten skärper straffet och dömer...
Vid 13.20-tiden på söndagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på Stjärnorpsvägen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
19.7 ° C
20.2 °
17.5 °
91 %
2.1kmh
90 %
mån
20 °
tis
24 °
ons
23 °
tor
24 °
fre
27 °