12.5 C
Linköping
onsdag, september 22, 2021

Säg din mening om Linköpings framtid

Mellan den 20 maj och den 29 augusti kan du göra din röst hörd om hur du vill se Linköping utvecklas i framtiden.

Mellan den 20 maj till 29 augusti 2021 ställs förslaget för Utvecklingsplan för Linköpings ytterstad ut på utställning. Det innebär att Linköpingsborna har möjlighet att tycka till om den nya versionen av förslaget, som har omarbetats efter de synpunkter som lämnades in under samrådet hösten 2019.

Murre talar

– Det är fantastiskt att se hur engagerade Linköpingsborna är i ytterstadens utveckling. Vi fick in cirka 100 synpunkter på förslaget under samrådsperioden och har utifrån dessa nu utvecklat förslaget. Jag ser fram emot att följa ytterstadens utveckling, säger Muharrem Demirok (C), kommunalråd med ansvar för miljö- och samhällsbyggnadsfrågor och ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, i ett uttalande på kommunens webbplats.

Läs mer på kommunens hemsida.

RELATERADE ARTIKLAR

Den nya simhallen bli allt mer färdig och nu är ett nytt och grönt...
Efter det senaste mordförsöket i Ryd har Linköpings kommun nu valt att förstärka och...
Nu har du som är Linköpingsbo och väljs ut att delta i en undersökning...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
57 %
3.7kmh
16 %
ons
17 °
tor
13 °
fre
13 °
lör
15 °
sön
17 °