20.8 C
Linköping
måndag, juni 21, 2021

Våldsamt gängrån i Skäggetorp

Polis larmades, vid midnatt, till Skäggetorp, Linköping, med anledning av ett personrån.

Flera gärningspersoner hade rånat en man i 25-årsåldern på dennes tillhörigheter. I samband med rånet ska mannen ha blivit utsatt för våld. I skrivande stund finnns inga uppgifter om mannens skadeläge. Flera polispatruller involverades i ärendet, bland annat hundpatrull, men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats.

En förundersökning gällande rån har inletts, det finns ingen misstänkt för brottet. Rånet ska ha inträffat i närheten av, eller vid, Nygårdsskolan. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i stadsdelen Skäggetorp under natten. Tipsa polisen på 114 14.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 23:51 natten mot söndag kom det till polisens kännedom att en man i...
Det var under måndagens eftermiddag, runt 16.30, som en förvirrad älg siktades på Tornby,...
Ni vet sagan om vanten som blev en tumme. Lite så är det med...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
20.8 ° C
26.8 °
17.2 °
80 %
3.1kmh
20 %
mån
25 °
tis
23 °
ons
19 °
tor
26 °
fre
24 °