-1.9 C
Linköping
söndag, mars 26, 2023

Maskerade rånare tvingade av man pengar

Polisen larmades, under gårdagskvällen, till Ryd, Linköping, med anledning av ett personrån.

Tre maskerade personer ska ha rånat en man i 25-årsåldern. Den drabbade mannen var på väg från universitetshållet mot Ryd när han rånades, detta ska ha skett vid 21:30-tiden. De tre gärningspersonerna konfronterade mannen och tvingade honom att föra över pengar via mobilen. Mannen rånades även på andra tillhörigheter.

Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen person är frihetsberövad i ärendet. Händelsen rubriceras som rån. I skrivande stund finns inte några uppgifter om att den drabbade mannen ska ha fått några fysiska skador. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt som kan kopplas samman med denna händelse. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 19.45 larmades polisen till Ramshäll i Linköping med anledning av ett rånförsök. En man...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-1.9 ° C
-1.1 °
-2 °
93 %
3.6kmh
100 %
sön
-2 °
mån
-1 °
tis
2 °
ons
2 °
tor
0 °