-0.4 C
Linköping
måndag, mars 1, 2021

Flera trafikolyckor under natten

Att det fallit snö att det bitvis är halt på både större och mindre vägar har gett både polis och Räddningstjänst en del att jobba med.

Klockan 23:44, natten mot fredag, kallades polis, räddningstjänst och ambulans till E4:an i höjd med Ödeshög med anledning av att en personbil kört in i mitträcket. När polispatrull kom till platsen kallades bärgare dit. Föraren, en man i 30-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan personskador. Polis misstänker inget brott i samband med trafikolyckan.

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades under natten till riksväg 32 i Kinda med anledning av att en personbil sladdat av vägen och in i en stolpe. Enligt SOS-larmet var tre personer drabbade. När polis kom till platsen stängdes vägen av i båda riktningarna under bärgningsarbetet. Initialt ska alla personer i bilen ha klarat sig utan personskador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Åtvidabergsvägen i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 2:29, natten mot fredag larmades polisen till ett bilföretag på Norra Svedengatan i...
Klockan 11.57 inkom SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 796 i Gistad. Enligt...
På måndagsförmiddagen larmades räddningstjänst och polis om lastbilsbrand på E4 strax söder om Norrköping. Larmet...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,107FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
1kmh
0 %
mån
8 °
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
1 °