3.6 C
Linköping
lördag, januari 23, 2021

Trafiken leds on när korsning rustas upp

Nu i veckan rustas korsningen Råbergaleden och SAAB upp. Detta medför en del trafikstörningar.

Från sen torsdagskväll den 26 november till tidig måndagsmorgon den 30 november rustar Trafikverket upp plankorsningen som korsar Råbergaleden intill Saab i Linköping. Tåg ställs in och trafiken på Råbergaleden/väg 35 leds om.

Plankorsningen är i dåligt skick och delar av den behöver bytas. När arbetet med spåren är klart, kommer vi att asfaltera i anslutning till plankorsningen. Arbete pågår mellan torsdagen den 26 november klockan 22.00 och måndag morgon klockan 05.00 den 30 november.

Så påverkas du:

All fordonstrafik på Råbergaleden, väg 35, leds om. Följ orange skyltning.

Pendeltågstrafiken mellan Linköping och Tannefors är inställd. Regionaltåg mellan Linköping och Rimforsa är inställda och ersätts med buss, medan tåg mellan Rimforsa och Kalmar går som vanligt. Tågen mellan Linköping och Västervik ersätts med buss och taxi. Vänligen kontakta din tågoperatör för mer detaljerad information om din resa.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.55 kom SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...
Nu står julen snart för dörren och idag börjar polisens insatsvecka mot hastighet. En...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,031FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
3.6 ° C
4 °
2.8 °
70 %
3.6kmh
100 %
lör
2 °
sön
1 °
mån
-0 °
tis
-1 °
ons
-3 °