9 C
Linköping
söndag, november 1, 2020

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel kommer till oss

Den 25 november kommer Kronprinsessan Victoria och hennes make Prins Daniel till Östergötland. Detta med anledning av den pågående pandemin. 

Den 25 november står landshövding Carl Fredrik Graf värd för ett besök av Kronprinsessan och Prins Daniel. Detta för att uppmärksamma myndigheter, företag, organisationer och individer som har påverkats och bidragit under den pågående pandemin. Förhoppning är även att ingjuta tillförsikt och framtidstro.

Påverkar

– Detta är ett mycket positivt initiativ av Kungafamiljen. Pandemin har påverkat oss alla på ett eller annat sätt och det finns många insatser som förtjänar att hyllas och uppmärksammas. Samtidigt måste vi blicka framåt. Jag ser fram emot besöket av Kronprinsessparet och är säker på att vi tillsammans med andra aktörer i Östergötland kommer att erbjuda många intressanta och givande möten, säger Carl Fredrik Graf, i ett pressmeddelande.

Besöker samtliga län

Under hösten 2020 och våren 2021 kommer samtliga 21 län i Sverige att få liknande besök. Vid besöken kommer medlemmar i Kungafamiljen att träffa landshövdingarna samt representanter för vård och omsorg. Andra regionala frågor som rör kultur- och näringslivet kommer även att belysas. Samtliga besök genomförs under former anpassade efter den pågående pandemin och i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

RELATERADE ARTIKLAR

Länsstyrelsen i Östergötland får nu i uppdrag av regeringen att samordna och handlägga det...
Förra veckan hade polisen en nationell trafikvecka med fokus på hastighetsöverträdelser. 1 039 hastighetsöverträdelser...
En ny rapport om samarbetet mellan länen i östra Mellansverige visar att de sju...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,840FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
9 ° C
9 °
8.9 °
93 %
5.1kmh
98 %
sön
12 °
mån
17 °
tis
11 °
ons
8 °
tor
8 °