3.3 C
Linköping
fredag, januari 22, 2021

Krock utanför Ljungsbro

Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades ,på torsdagens morgon, till Björkövägen utanför Ljungsbro efter larm om en trafikolycka. Enligt sos-larmet ska två personbilar ha krockat och totalt ska tre personer vara inblandade i händelsen. Viss trafikstörning uppstod.

Vägen är öppen för trafik igen. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukhus. Föraren i den ena bilen, en kvinna i 20-årsåldern, kommer att utredas för ett trafikbrott: Ej anpassat avstånd till framförvarande fordon. Polispatrull på plats har tagit in vittnesuppgifter.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.55 kom SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...
Nu står julen snart för dörren och idag börjar polisens insatsvecka mot hastighet. En...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,032FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
3.3 ° C
4 °
2.8 °
75 %
6.2kmh
75 %
fre
3 °
lör
3 °
sön
1 °
mån
-2 °
tis
-3 °