11.6 C
Linköping
måndag, oktober 3, 2022

Kvinna träder fram – civilanställd har lång historia av skickade dickpics

 

News berättade den 15 juni om en civilanställd man hos polisen i Linköpings som skickat bilder på sitt kön till ett flertal kvinnor på myndigheten. Han ska även skickat sexuella inviter till samma kvinnor. Nu träder en utsatt kvinna och berättar sin historia. 

Efter vår artikel publicerats har ett flertal kvinnor hört av sig och vittnat om att mannen under en längre tid skickat, så kallade, ”dickpics”, alltså bilder på sitt könsorgan till dem. Det ska ha skett på ett flera olika arbetsplatser där mannen haft olika arbetsuppgifter inom säkerhetsbranschen.

– Det har gått några år sedan han skickade bilder till mig, berättar ”Johanna” som vi valt att kalla kvinnan som inte vill träda fram med sitt riktiga namn, då hon fortfarande tycker att det hela är lätt obehagligt att prata om.

– Jag förklarade att jag inte var intresserad och att jag hade pojkvän men det lyssnande han inte på. Först blir man ju lite paff när man får en kollegas snopp rakt ner i sin mobiltelefon. Det är lite svårt att förstå vad han vill säga med det, fortsätter ”Johanna” och lägger till att sedan efter att den första chocken lagt sig blev hon förbannad.

Mannen, som är född 1992,  har skicka bilder på sitt kön till ett flertal kvinnor på olika säkerhetsföretag i Linköping. När News hör av sig till en annan av mannens tidigare kvinnliga kollegor blir hon först förvånad och sedan berättar hon att han skickat nakenbilder även till henne.

 

 

 

Polisanställd skickade dickpics till kvinnliga kollegor

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...
Polisen fick, under torsdagens förmiddag, samtal från Carlsundsutbildnings centrum i Motala om att en...

Medan du sov

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
11.6 ° C
12.8 °
11.2 °
91 %
5.7kmh
75 %
mån
12 °
tis
15 °
ons
15 °
tor
15 °
fre
14 °