Kvinna träder fram – civilanställd har lång historia av skickade dickpics

Temabild Pixabay

 

News berättade den 15 juni om en civilanställd man hos polisen i Linköpings som skickat bilder på sitt kön till ett flertal kvinnor på myndigheten. Han ska även skickat sexuella inviter till samma kvinnor. Nu träder en utsatt kvinna och berättar sin historia. 

Efter vår artikel publicerats har ett flertal kvinnor hört av sig och vittnat om att mannen under en längre tid skickat, så kallade, “dickpics”, alltså bilder på sitt könsorgan till dem. Det ska ha skett på ett flera olika arbetsplatser där mannen haft olika arbetsuppgifter inom säkerhetsbranschen.

– Det har gått några år sedan han skickade bilder till mig, berättar “Johanna” som vi valt att kalla kvinnan som inte vill träda fram med sitt riktiga namn, då hon fortfarande tycker att det hela är lätt obehagligt att prata om.

– Jag förklarade att jag inte var intresserad och att jag hade pojkvän men det lyssnande han inte på. Först blir man ju lite paff när man får en kollegas snopp rakt ner i sin mobiltelefon. Det är lite svårt att förstå vad han vill säga med det, fortsätter “Johanna” och lägger till att sedan efter att den första chocken lagt sig blev hon förbannad.

Mannen, som är född 1992,  har skicka bilder på sitt kön till ett flertal kvinnor på olika säkerhetsföretag i Linköping. När News hör av sig till en annan av mannens tidigare kvinnliga kollegor blir hon först förvånad och sedan berättar hon att han skickat nakenbilder även till henne.

 

 

 

Polisanställd skickade dickpics till kvinnliga kollegor