4 C
Linköping
söndag, mars 3, 2024

Nu öppnar Oleary´s på Stora Torget

Många har säkert undrat vad som är på gång i det gamla Filbyterhuset på Stora Torget. Igår var det en liten visning för inbjudna gäster och idag, torsdag, slår man upp porterna för allmänheten. 

Tillfället kunde väl inte vara sämre  valtatt öppna en gigantisk sportbar / vuxenlekland mitt under rådande pandemi men vad göra när bollen är satt i rullning.

-Vi öppnar lite försiktigt nu och sedan får vi se vad som händer med alla restriktioner, säger platschefen Stefan Carneteg då lkpg.news är på plats och kollar in den enorma lokalen. Totalt har man närmare 4 000 kvadratmeter men man väntar med att slå upp dörrana och göra klart i källaren där det ska bli ett Laserdome och ett Prison Island, bland annat.

Istället kan man roa sig på våningen som ligger på gatuplan med shuffleboard, minigolf, karaoke, dart, bowling för att nämna lite av det enorma utbud av olika aktiviteter som finns att tillgå.

Självklart så finns det massor med tvskärmar som visar sport, det är ju trots allt an sportbar. Man serverar även mat och då är det mest det klassiska som brukar finnas på en sportbar, nämligen hamburgare. Man serverar lunch, har after work och självklart kvälls öppet för den som både vill aktivera sig och ha något i magen.

På Stora Torget har man även en uteservering.

-Som sagt, vi får se lite hur det blir framöver och vad myndigheterna bestämmer, men nu har vi öppnat upp säger den alltid lika trevlige Stefan Carneteg och hälsar Linköpingsbor och tillresta välkomna.

Läs mer om vad man kan göra på Oleary´s här:

 

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 45-tal ärenden som...
Efter omfattande debatt och centrala fackliga förhandlingar har äldrenämnden fattat beslut om hur en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
dimma
4 ° C
4.2 °
1.7 °
95 %
2.6kmh
100 %
sön
9 °
mån
6 °
tis
1 °
ons
5 °
tor
3 °