3.6 C
Linköping
lördag, januari 23, 2021

Lastbil in i mitträcket på E4

Strax efter 12.00 – tiden på fredagen körde en lastbil in i mitträcket på E4 och i höjd med Gärstadverke, vid avfart 113, och i norrgående riktning. Trafiken i båda körriktningarna var avstängd men vid klockan 12.07 var trafiken återigen igång i båda riktningarna. Dock är det väldigt långa köer då enbart ett körfält i varje riktning är öppen.

Uppgifter till news gör gällande att en orsak till räckeskörningen kan vara att det blivit punktering på ett av framhjulen.  Polis finns på platsen och hjälper till med att dirigera trafiken. Det finns inga misstankar om brott i samband med det inträffade.

Ingen person ska enligt uppgift ha skadats.

 

Foto: lkpg.news

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 00.55 kom SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka...
Att det fallit snö att det bitvis är halt på både större och mindre...
Polis larmades, nu på morgonen, till en parkering i Ödeshög med anledning av en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,031FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
3.6 ° C
4 °
2.8 °
70 %
3.6kmh
100 %
lör
2 °
sön
1 °
mån
-0 °
tis
-1 °
ons
-3 °