27.9 C
Linköping
söndag, juni 20, 2021

Ben Kersley skickar digitala vykort

Komikern, manusförfattaren och klubbägaren till LKPG HAHA, Ben Kersley,  har faktiskt bråda tider och många bollar i luften. Nu på torsdag kastar han upp en av dem i cyberspace. 

Ben Kersley är precis som alla komiker och kulturmänniskor drabbade av den rådande pandemin men har tar skeden i vacker hand och gör det bästa av situationen samtidigt som han ser till att hålla igång och utveckla olika projekt.

-Nu på torsdag klockan så provar jag att köra via tjänsten Zoom, vilket man lättast kan förklara som en version av Skype, och då har jag med mig flera engelskspråkiga vänner som av en eller annan anledning befinner sig här i Sverige. Vi har valt att kalla det “Postcards from Sweden” , säger Ben Kersley och låter både upprymd och taggad. HAn berättar att han gjorde en liten test av Zoom förra veckan och att det gick över förväntan. Nu håller han tummarna för en lika lyckad kväll på torsdag

-Det beror lite på hur länge vi kör men säkert en timme och varje komiker får kanske mellan fem och tio minuter att göra vad de vill på, avslutar Ben Kersley.

Här hittar du själva eventet och du behöver ladda en en app för du ska kunna titta. Men som Ben säger så är det jättelätt-

 

RELATERADE ARTIKLAR

I slutet av augusti skulle Linköpings kommun, som traditionen bjuder och tillsammans med Visit...
Linköpingskonstnären Hasti Radpour är just nu och arbetar i Tours, Frankrike som i en...
I sommar, med start den 7 juni, ska stadsbibliotekets golv slipas och behandlas. Därför...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
27.9 ° C
29.4 °
27 °
48 %
3.1kmh
20 %
sön
32 °
mån
28 °
tis
19 °
ons
24 °
tor
25 °