-2.8 C
Linköping
måndag, januari 18, 2021

Ben Kersley skickar digitala vykort

Komikern, manusförfattaren och klubbägaren till LKPG HAHA, Ben Kersley,  har faktiskt bråda tider och många bollar i luften. Nu på torsdag kastar han upp en av dem i cyberspace. 

Ben Kersley är precis som alla komiker och kulturmänniskor drabbade av den rådande pandemin men har tar skeden i vacker hand och gör det bästa av situationen samtidigt som han ser till att hålla igång och utveckla olika projekt.

-Nu på torsdag klockan så provar jag att köra via tjänsten Zoom, vilket man lättast kan förklara som en version av Skype, och då har jag med mig flera engelskspråkiga vänner som av en eller annan anledning befinner sig här i Sverige. Vi har valt att kalla det “Postcards from Sweden” , säger Ben Kersley och låter både upprymd och taggad. HAn berättar att han gjorde en liten test av Zoom förra veckan och att det gick över förväntan. Nu håller han tummarna för en lika lyckad kväll på torsdag

-Det beror lite på hur länge vi kör men säkert en timme och varje komiker får kanske mellan fem och tio minuter att göra vad de vill på, avslutar Ben Kersley.

Här hittar du själva eventet och du behöver ladda en en app för du ska kunna titta. Men som Ben säger så är det jättelätt-

 

RELATERADE ARTIKLAR

Norrköpings Symfoniorkesters, SON, konsert Gyllene upptakt på trettondagen var planerad att bli premiär för...
Upplev de nya väggmålningarna i Linköping på ett nytt och annorlunda sätt. Genom en...
De bägge centerpartisterna Dietmar Mölk och Göran Gunnarsson vill se ett sammanhållet kulturstråk och...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,028FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-2.8 ° C
-2 °
-3.3 °
80 %
2.1kmh
90 %
mån
-2 °
tis
1 °
ons
2 °
tor
4 °
fre
4 °