15.7 C
Linköping
söndag, juli 21, 2024

Kvinnomisshandel och biljakt – så var polisnatten

Polis fick, strax efter klockan 23.00 på Valborgsmässoafton, samtal om att en stulen bil stod fanns på en adress i Ryd. Polis åkte till platsen och föraren av bilen körde snabbt iväg. Polis följde efter och senare anträffades bilen vid Föreningsgatan.

Hund spårade

Föraren hade sprungit från platsen men anträffades snart av hundpatrull. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps av polis misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt stöld alternativt häleri. Bilen har tagits i beslag. Gripandet har hävdes senare efter beslut av åklagare.

Slog kvinna

Polis larmades, vid midnatt, med anledning av en misshandel i en bostad på en mindre ort strax utanför Linköping. En man hade misshandlat en kvinna till vilken han har en relation. Polis beordrades till platsen och mannen, som är i 75-årsåldern, greps på platsen misstänkt för misshandel.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 20.30-tiden larmades räddningstjänst och ambulans om lägenhetsbrand på Björnkärrsgatan i Linköping. Det brann i...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
15.7 ° C
16 °
13.7 °
90 %
1kmh
100 %
sön
26 °
mån
25 °
tis
23 °
ons
24 °
tor
19 °