0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Kvinnomisshandel och biljakt – så var polisnatten

Polis fick, strax efter klockan 23.00 på Valborgsmässoafton, samtal om att en stulen bil stod fanns på en adress i Ryd. Polis åkte till platsen och föraren av bilen körde snabbt iväg. Polis följde efter och senare anträffades bilen vid Föreningsgatan.

Hund spårade

Föraren hade sprungit från platsen men anträffades snart av hundpatrull. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps av polis misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt stöld alternativt häleri. Bilen har tagits i beslag. Gripandet har hävdes senare efter beslut av åklagare.

Slog kvinna

Polis larmades, vid midnatt, med anledning av en misshandel i en bostad på en mindre ort strax utanför Linköping. En man hade misshandlat en kvinna till vilken han har en relation. Polis beordrades till platsen och mannen, som är i 75-årsåldern, greps på platsen misstänkt för misshandel.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
De senaste tiden har främst Ryd, Skäggetorp och Lambohov varit hårt ansatta av flera...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °