-2.8 C
Linköping
måndag, januari 18, 2021

Kvinnomisshandel och biljakt – så var polisnatten

Polis fick, strax efter klockan 23.00 på Valborgsmässoafton, samtal om att en stulen bil stod fanns på en adress i Ryd. Polis åkte till platsen och föraren av bilen körde snabbt iväg. Polis följde efter och senare anträffades bilen vid Föreningsgatan.

Hund spårade

Föraren hade sprungit från platsen men anträffades snart av hundpatrull. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps av polis misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt stöld alternativt häleri. Bilen har tagits i beslag. Gripandet har hävdes senare efter beslut av åklagare.

Slog kvinna

Polis larmades, vid midnatt, med anledning av en misshandel i en bostad på en mindre ort strax utanför Linköping. En man hade misshandlat en kvinna till vilken han har en relation. Polis beordrades till platsen och mannen, som är i 75-årsåldern, greps på platsen misstänkt för misshandel.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var i måndags som en 50-årig man kidnappades i Norrköoing av en tidigare...
Vid en rutinmässig fordonskontroll på Skolgatan i Gottfridsberg fattade patrullen misstanke om att allt...
På fredagskvällen larmades polisen till Skäggetorps centrum med anledning av ett bråk mellan en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,029FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-2.8 ° C
-2 °
-3.3 °
80 %
2.6kmh
90 %
mån
-2 °
tis
-0 °
ons
4 °
tor
4 °
fre
0 °