6.1 C
Linköping
torsdag, oktober 29, 2020

Knarkbrott i stall och påverkad somnande vid matlagning i Skäggetorp

Klockan 02.26 natten mot måndag inkom SOS-larm till polisen om brand i bostad på Fogdegatan i Skäggetorp där ett brandlarm utlöst och rökutveckling setts från en lägenhet.

I lägenheten anträffades en person, man i 25-årsåldern som nu misstänks för ringa narkotikabrott och allmänfarlig vårdslöshet. Han misstänks ha lagat mat på spisen och sedan somnat och trots rökutveckling och tjutande brandlarm vaknade han inte förrän polisn kom in i lägenheten och väckte honom.

Klockan 03.44 kom det samtal till polisen om att en person hade setts gå vid ett stall i Berg, Linköping och lysa med ficklampa. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 30-årsåldern som kastade ifrån sig en påse misstänkt narkotika när han fick se polisen.

Han greps misstänkt för narkotikabrott genom innehav. I närheten anträffades en annan man, som är i 35-årsåldern och han hade ett föremål som polisen misstänker är en kolsyrepistol. Han greps för brott mot vapenlagen och brott mot knivlagen.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen sätter nu i drönare i kampen mot brottsligheten och för att öka tryggheten...
En 22-årig man har dömts till fängelse i sex år för försök till dråp...
Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Mellangården i Skäggetorp, Linköping, med anledning av en...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,822FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
6.1 ° C
7.2 °
5 °
100 %
1.5kmh
0 %
tor
11 °
fre
10 °
lör
9 °
sön
14 °
mån
16 °