1.9 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Knarkbrott i stall och påverkad somnande vid matlagning i Skäggetorp

Klockan 02.26 natten mot måndag inkom SOS-larm till polisen om brand i bostad på Fogdegatan i Skäggetorp där ett brandlarm utlöst och rökutveckling setts från en lägenhet.

I lägenheten anträffades en person, man i 25-årsåldern som nu misstänks för ringa narkotikabrott och allmänfarlig vårdslöshet. Han misstänks ha lagat mat på spisen och sedan somnat och trots rökutveckling och tjutande brandlarm vaknade han inte förrän polisn kom in i lägenheten och väckte honom.

Klockan 03.44 kom det samtal till polisen om att en person hade setts gå vid ett stall i Berg, Linköping och lysa med ficklampa. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 30-årsåldern som kastade ifrån sig en påse misstänkt narkotika när han fick se polisen.

Han greps misstänkt för narkotikabrott genom innehav. I närheten anträffades en annan man, som är i 35-årsåldern och han hade ett föremål som polisen misstänker är en kolsyrepistol. Han greps för brott mot vapenlagen och brott mot knivlagen.

RELATERADE ARTIKLAR

Set var strax före klockan 20 på torsdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades om...
Mord som kan liknas vid rena avrättningar, skott mot förskola och ett område i...
Någon gång mellan julafton och den 27 december ska någon eller okända personer skjutit...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
1.9 ° C
2.2 °
-0.3 °
85 %
3.6kmh
3 %
mån
11 °
tis
7 °
ons
8 °
tor
6 °
fre
7 °