Motorträffarna vid Flygvapenmuseum flyttar fram

Foto: Privat

Veckans höjdpunkt för många bilentusiaster är sommarkvällarnas träffar vid Flygvapenmuseum på torsdagskvällarna från valborg och fram till början av september. Nu flyttas de framåt.

Träffgeneralen Frasse Fransson bekräftar för lkpg,news att majmånads träffar och premiären på valborg är körda.

– Vi följer de besked som myndigheterna ger och i nuläget är det inte görligt att ha några träffar. Flygvapenmuseet har ställt in sin verksamhet och vi följer hur de gör. Sedan får vi se hur det blir, kanske kan vi köra igång träffarna igen i juni. När vi väl kommer igång så startar vi med den veckans tema,, fortsätter Frasse Fransson och lägger till.

– När jag läser på olika sociala medier så är det ju ingen som tycker att vi gör fel som inte kör igång med torsdagsträffarna utan det finns en stor förståelse för vårt agerande och vi måste verkligen ka vårt ansvar så att inte fler blir sjuka eller smittade, avslutar Frasse Fransson.

Foto: Christoffer Lönn