Bild: Pixabay

Strax innan klockan 01,00 natten mot torsdag ringde ett vaktbolag till polisen om att ett inbrottslarm utlösts på en restaurang i Borensberg. Polisen åkte till platsen men då hade gärningspersonerna lämnat platsen. De har gjort inbrott på restaurangen och stulit alkoholvaror till ett okänt värde. Tillträde till restaurangen har skett genom att krossa en fönsterruta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott.

Klockan 04.11 kom ett nytt samtal till polisen från samma vaktbolag om att larmet utlöst igen på samma restaurang som tidigare haft påhälsning i Borensberg. Det visade sig att några personer har tagit bort glastäckningen och därefter varit inne och tillgripit ytterligare alkoholvaror. Polisen har påbörjat ytterligare en utredning om stöld genom inbrott. Det finns inga misstänkta i något av dessa båda ärenden.