9.8 C
Linköping
måndag, oktober 26, 2020

Tjuven slog till dubbelt

Strax innan klockan 01,00 natten mot torsdag ringde ett vaktbolag till polisen om att ett inbrottslarm utlösts på en restaurang i Borensberg. Polisen åkte till platsen men då hade gärningspersonerna lämnat platsen. De har gjort inbrott på restaurangen och stulit alkoholvaror till ett okänt värde. Tillträde till restaurangen har skett genom att krossa en fönsterruta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott.

Klockan 04.11 kom ett nytt samtal till polisen från samma vaktbolag om att larmet utlöst igen på samma restaurang som tidigare haft påhälsning i Borensberg. Det visade sig att några personer har tagit bort glastäckningen och därefter varit inne och tillgripit ytterligare alkoholvaror. Polisen har påbörjat ytterligare en utredning om stöld genom inbrott. Det finns inga misstänkta i något av dessa båda ärenden.

RELATERADE ARTIKLAR

klockan 05.56 kom samtal till polisen om att ett inbrott hade upptäckts på ett...
Polisen fick, under fredagens morgon,  in en anmälan om ett inbrott i en livsmedelsbutik...
Polisen larmades, strax innan midnatt, till en restaurang i området Tornby, Linköping, med anledning...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,814FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt regn
9.8 ° C
10 °
9.4 °
100 %
1.5kmh
100 %
mån
11 °
tis
10 °
ons
10 °
tor
10 °
fre
9 °