9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Kommunalrådet Annika Krutzén tar föräldraledigt

Linköpingsmoderaternas kommunfullmäktigegrupp har valt de personer som är tänkta att vikariera för Annika Krutzén (M), kommunalråd och ordförande i Social- och omsorgsnämnden, under tiden som Annika är föräldraledig under juni-oktober 2020.

Fredrik Lundén ersätter Annika Krutzén under perioden juni – oktober 2020 gällande uppdrag som ordförande i Social- och omsorgsnämnden (inkl. kommunalråd).

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta mera med de sociala frågorna under Annikas föräldraledighet. Frågorna har många beröringspunkter med mitt ordinarie uppdrag. Annika har på kort tid etablerad sig som en mycket klok och duglig politiker, jag ska bygga vidare på detta under min period. Det känns särskilt bra att göra det tillsammans med Josefine Leone som har gedigen erfarenhet från arbetet i nämnden, säger Fredrik Lundén (M), som idag bland annat är ordförande i Arbetsmarknadsnämnden.

Linköpingsmoderaternas fullmäktigegrupp valde också Josefin Leone till ersättare för Annika Krutzén under perioden 1/6 – 31/10 2020 gällande nämnduppdrag som ordförande i Utskott 1 samt LVM-utskott inom Social- och omsorgsnämnden.

RELATERADE ARTIKLAR

Sök sommarjobb hos Linköpings kommun och LeanLink. Ännu finns det gott om sommarjobb, berättas...
I den senaste rapporten från landets regioner och landsting berättas det om en fortsatt...
Niclas G. Thalberg erbjuder återigen linköpingsborna på intressanta kulturella upplevelser. Galleristen, konstnären Thalberg har knapp...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °