3.2 C
Linköping
söndag, februari 25, 2024

Kommunalrådet Annika Krutzén tar föräldraledigt

Linköpingsmoderaternas kommunfullmäktigegrupp har valt de personer som är tänkta att vikariera för Annika Krutzén (M), kommunalråd och ordförande i Social- och omsorgsnämnden, under tiden som Annika är föräldraledig under juni-oktober 2020.

Fredrik Lundén ersätter Annika Krutzén under perioden juni – oktober 2020 gällande uppdrag som ordförande i Social- och omsorgsnämnden (inkl. kommunalråd).

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta mera med de sociala frågorna under Annikas föräldraledighet. Frågorna har många beröringspunkter med mitt ordinarie uppdrag. Annika har på kort tid etablerad sig som en mycket klok och duglig politiker, jag ska bygga vidare på detta under min period. Det känns särskilt bra att göra det tillsammans med Josefine Leone som har gedigen erfarenhet från arbetet i nämnden, säger Fredrik Lundén (M), som idag bland annat är ordförande i Arbetsmarknadsnämnden.

Linköpingsmoderaternas fullmäktigegrupp valde också Josefin Leone till ersättare för Annika Krutzén under perioden 1/6 – 31/10 2020 gällande nämnduppdrag som ordförande i Utskott 1 samt LVM-utskott inom Social- och omsorgsnämnden.

RELATERADE ARTIKLAR

Polismyndigheten har beslutat om kamerabevakning med drönare i samband med hockeymatchen mellan LHC och...
SMHI har under den senaste tiden utfärdat flera gula och orangea vädervarningar i länet...
Saab har idag tecknat ett kontrakt med Försvarets materielverk (FMV) och tagit emot en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.2 ° C
3.7 °
-0.3 °
88 %
3.6kmh
0 %
lör
3 °
sön
6 °
mån
5 °
tis
6 °
ons
6 °