9.8 C
Linköping
måndag, oktober 26, 2020

Radiofredag hela veckan – sänder extra under corona

Den välkände och mycket populäre radiorösten från Åtvidaberg Mathias Lindholm har sedan nyår kört sitt egna race och öppnat upp radiofredag.se på nätet sedan han slutat på Sveriges Radio Östergötland.

Radiofredag är som en enda stor afterwork med allt vad det innebär av partymusik och helgkänsla. Tips och tricks inför den kommande helgen blandas med lättsamt prat och humorinslag men under brinnande coronakris öppnar Mathias upp och sänder radio varje kväll mellan 22.00 och 00.00 med början igår, måndag.

– Jag kände att det behövs någonstans där folk kan få prata av sig i dessa tider. Någonstans där man tar oron på allvar och då var det ett rätt enkelt beslut att köra hela veckan nu, säger Mathias när vi talas vid några timmar innan det är dags att sparka igång kvällens sändning.

– Att vi fyller ett behov är helt klart, fortsätter han och berättar att klockan 23.25 på måndagskvällen så kraschade den server man har att tillgå. Något som aldrig hänt förut.

– Helt ärligt vet jag inte hur många som lyssnande igår och egentligen så saknar det betydelse då man faktiskt låter folk komma tilltals och ger de som är lite rädda och kanske ensamma tillfälle att lätta sitt hjärta.

Följ Radiofredag.se på Facebook

Lyssna på programmet på radiofredag.se

RELATERADE ARTIKLAR

Den rådande pandemin är långt ifrån över.  Det var budskapet på den pressträff som...
Den pågående pandemin har gjort att många som hade planerad vård inte kunnat få...
Under rådande pandemi med allt vad det innebär av påbud och bestämmelser blir den...

FÖLJ LKPG.NEWS

2,814FöljareGilla
61FöljareFölj
10FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt regn
9.8 ° C
10 °
9.4 °
100 %
1.5kmh
100 %
mån
11 °
tis
10 °
ons
10 °
tor
10 °
fre
9 °