2.2 C
Linköping
måndag, februari 26, 2024

Tjuven tog pendeln

Klockan 05.03 på fredagens morgom inkom samtal till polisen om ett misstänkt inbrott på ett företag på resecentrum i Linköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott efter att en uppbruten dörr hade upptäckts. Polisen gjorde också en platsundersökning för att säkra spår.

Strax efter det första samtalet ringde en person från pendeltåget mellan Linköping och Norrköping och berättade att det fanns en misstänkt man på tåget. Den misstänkte mannen skulle blöda, samt bära på två hinkar med spritflaskor. När pendeltåget rullade in på resecentrum i Norrköping kunde polisen gripa mannen som misstänkt för inbrottet. Han ska nu förhöras och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Mannen är i 45-årsåldern.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen...
Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
något regn
2.2 ° C
2.8 °
1.7 °
99 %
2.6kmh
75 %
mån
4 °
tis
6 °
ons
5 °
tor
6 °
fre
8 °