9 C
Linköping
tisdag, april 20, 2021

Kvinna misshandlad i hemmet

Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 78 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har sju personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. Två personer har gripits. Allt enligt polisens hemsida.

Polisen larmades klockan 02.13 natten mot lördag med anledning av en misshandel i en bostad i området Garnisonen, Linköping. En man hade misshandlat en kvinna. De båda känner varandra. När polis kom till platsen hade mannen lämnat bostaden. En anmälan om misshandel har skrivits.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Under tidig onsdagsmorgon polisen fick ett SOS-larm om att en misshandlad kvinna befann sig på...
Polisen larmades, vid 11.30-tiden, till centrala Linköping med anledning av en misshandel utomhus. Flera...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
9 ° C
10 °
7.8 °
46 %
1.5kmh
30 %
tis
8 °
ons
11 °
tor
4 °
fre
8 °
lör
6 °