14.5 C
Linköping
lördag, oktober 1, 2022

Kvinna misshandlad i hemmet

Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 78 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har sju personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. Två personer har gripits. Allt enligt polisens hemsida.

Polisen larmades klockan 02.13 natten mot lördag med anledning av en misshandel i en bostad i området Garnisonen, Linköping. En man hade misshandlat en kvinna. De båda känner varandra. När polis kom till platsen hade mannen lämnat bostaden. En anmälan om misshandel har skrivits.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, strax efter lunchtid, till Birgittaskolan i Linköping med anledning av bråk...
Klockan 00.52 fick polisen samtal från ett boende i Mantorp där en brukare hade...
Strax innan klockan 06.00 nu på måndagens morgon larmades polisen till Tannefors i Linköping...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
14.5 ° C
15 °
13.3 °
70 %
5.1kmh
89 %
lör
16 °
sön
12 °
mån
12 °
tis
14 °
ons
16 °