-10.8 C
Linköping
fredag, januari 15, 2021

Kvinna misshandlad i hemmet

Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 78 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Totalt har sju personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. Två personer har gripits. Allt enligt polisens hemsida.

Polisen larmades klockan 02.13 natten mot lördag med anledning av en misshandel i en bostad i området Garnisonen, Linköping. En man hade misshandlat en kvinna. De båda känner varandra. När polis kom till platsen hade mannen lämnat bostaden. En anmälan om misshandel har skrivits.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var i måndags som en 50-årig man kidnappades i Norrköoing av en tidigare...
På fredagskvällen larmades polisen till Skäggetorps centrum med anledning av ett bråk mellan en...
Polis larmades, under onsdagens förmiddag, till en bostad i Ryd med anledning av ett...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,023FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-10.8 ° C
-9 °
-12 °
92 %
2.6kmh
90 %
fre
-9 °
lör
-5 °
sön
-4 °
mån
-2 °
tis
2 °