3.6 C
Linköping
måndag, april 15, 2024

Inbrott på krog i Vasastan och stulen elbil laddade ur

Polisen larmades strax innan klockan 01.00 natten till fredag om att det var ett pågående inbrott på en restaurang i Vasastan, Linköping. Ett larm med kameraövervakning visade att två personer fanns i lokalen. När polis kom dit fanns ingen kvar och ingen kunde spåras upp. Det är oklart hur personerna hade tagit sig in i lokalen. Eventuellt har det stulits en mindre summa kontanter.4

Polisen fick samtal om en bilstöld. Bilens tekniska utrustning visade positionen och att två personer satt i den. Den stod still på E4 i norrgående riktning nära Norsholm. Det var en elbil och batteriet var slut. Polis kom dit och anträffade tre personer som inte på ett rimligt sätt kunde redogöra för varför de hanterade bilen. Samtliga tre greps, misstänkta för grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. De är i 25-, 30- och 30-årsåldern.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var strax innan klockan 23 som larm inkom om viltolycka på E4 mellan...
Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 100-tal ärenden som...
Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
3.6 ° C
4 °
2.7 °
75 %
4.1kmh
0 %
mån
10 °
tis
6 °
ons
9 °
tor
4 °
fre
7 °