27.9 C
Linköping
söndag, juni 20, 2021

Inbrott på krog i Vasastan och stulen elbil laddade ur

Polisen larmades strax innan klockan 01.00 natten till fredag om att det var ett pågående inbrott på en restaurang i Vasastan, Linköping. Ett larm med kameraövervakning visade att två personer fanns i lokalen. När polis kom dit fanns ingen kvar och ingen kunde spåras upp. Det är oklart hur personerna hade tagit sig in i lokalen. Eventuellt har det stulits en mindre summa kontanter.4

Polisen fick samtal om en bilstöld. Bilens tekniska utrustning visade positionen och att två personer satt i den. Den stod still på E4 i norrgående riktning nära Norsholm. Det var en elbil och batteriet var slut. Polis kom dit och anträffade tre personer som inte på ett rimligt sätt kunde redogöra för varför de hanterade bilen. Samtliga tre greps, misstänkta för grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. De är i 25-, 30- och 30-årsåldern.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Polisområde Öst får en välkommen förstärkning när 23 nya poliser välkomnades till...
En kvinna i 80-årsåldern bestals utomhus vid 9.30-tiden nära korsningen Götgatan och Danmarksgatan i...
Under natten till torsdagen utsattes ett företag på Storgatan i centrala Linköping för skadegörelse....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
27.9 ° C
29.4 °
27 °
48 %
3.1kmh
20 %
sön
32 °
mån
28 °
tis
19 °
ons
24 °
tor
25 °