-2.8 C
Linköping
måndag, januari 18, 2021

Rattfylla på Fogdegatan

Vid en rutinkontroll av en bilist på Fogdegatan i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri, efter att föraren, en man i 45-årsåldern, blåst positivt i polisens alkometer. Provet på polisstationen visade på en alkoholpåverkan över en promille varför mannen blev misstänkt för grovt rattfylleri.

I övrigt har natten varit lugn för polisen som hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om rattfylleri.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 235 ärenden mellan klockan 22 och 07....
I dag, lördag, kommer vaccinet mot covid-19 att börja distribueras och i och med...
Nyårsafton är även det en helg full av traditioner och en av dessa är...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,029FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
-2.8 ° C
-2 °
-3.3 °
80 %
2.6kmh
90 %
mån
-2 °
tis
-0 °
ons
4 °
tor
4 °
fre
0 °