0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Rattfylla på Fogdegatan

Vid en rutinkontroll av en bilist på Fogdegatan i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri, efter att föraren, en man i 45-årsåldern, blåst positivt i polisens alkometer. Provet på polisstationen visade på en alkoholpåverkan över en promille varför mannen blev misstänkt för grovt rattfylleri.

I övrigt har natten varit lugn för polisen som hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om rattfylleri.

RELATERADE ARTIKLAR

Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Imorgon, onsdagen den 7 april, inleds rättegången i Linköping som gäller mord och dubbelmord...
Det blev stökigt och mycket folk på Swedbank i centrala Linköping tidigare under tisdagen....

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °