0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Unga killar stal och vandaliserade i Lambohov

Polis larmades vid 01.00 – tiden natten mot lördag till en skola i Lambohov, Linköping, med anledning av ett misstänkt inbrott. På plats konstaterades flera krossade rutor. En hundpatrull var snabbt på plats och polishunden Alfa började ivrigt spåra tillsammans med sin förare. Hunden spårade från skolan, över en fotbollsplan, in i en närliggande skogsdunge och sedan vidare in på gator i ett närliggande bostadsområde – rakt fram till tre misstänkta personer som hade misstänkt stöldgods på sig. Sammanlagt spårade Alfa närmare en kilometer fram till de misstänkta.

Samtliga tre misstänkta är pojkar under 18 år och överlämnades till sina vårdnadshavare. De är misstänkta för att i samförstånd ha brutit sig in i skolan och tillgripit gods. De hade bland annat stulit en verktygslåda och en sportbag.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 03.09, natten mot fredag, samtal till polisen om misstänkt inbrott på Skogslyckegatan i...
Klockan 02.59 anmälde en person till polisen att han blivit bestulen i sin bostad...
Polis larmades, under lördagsmorgonen, om ett pågående källarinbrott i Ljungsbro, Linköping. Flera polispatruller åkte...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °