3.3 C
Linköping
fredag, januari 22, 2021

Unga killar stal och vandaliserade i Lambohov

Polis larmades vid 01.00 – tiden natten mot lördag till en skola i Lambohov, Linköping, med anledning av ett misstänkt inbrott. På plats konstaterades flera krossade rutor. En hundpatrull var snabbt på plats och polishunden Alfa började ivrigt spåra tillsammans med sin förare. Hunden spårade från skolan, över en fotbollsplan, in i en närliggande skogsdunge och sedan vidare in på gator i ett närliggande bostadsområde – rakt fram till tre misstänkta personer som hade misstänkt stöldgods på sig. Sammanlagt spårade Alfa närmare en kilometer fram till de misstänkta.

Samtliga tre misstänkta är pojkar under 18 år och överlämnades till sina vårdnadshavare. De är misstänkta för att i samförstånd ha brutit sig in i skolan och tillgripit gods. De hade bland annat stulit en verktygslåda och en sportbag.

RELATERADE ARTIKLAR

Inbrott i city

Polisen larmades, strax innan 02.30 natten mot tisdag, till ett varuhus på Storgatan i...
Det var strax efter klockan 14 på söndagen som larm inkom om en brand...
Polis beordrades, under natten mot måndag till en adress till Ljungsbro, Linköping, med anledning...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,032FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
3.3 ° C
4 °
2.8 °
75 %
6.2kmh
75 %
fre
3 °
lör
3 °
sön
1 °
mån
-2 °
tis
-3 °