15 C
Linköping
torsdag, september 21, 2023

Ung man skjuten i Skäggetorp

Strax efter midnatt och natten mot fredag fick polisen samtal om att någon skulle ha blivit skjuten på Fogdegatan i Linköping. Polisen åkte till området för att ta reda på vad som hänt och en man i 25-årsåldern anträffades med skador i ett ben som han uppgav hade uppkommit genom beskjutning. Han fördes till sjukhus med ambulans, sannolikt med lättare skador.

Polisen har påbörjat en utredning om synnerligen grov misshandel. Förhör har hållits och spaningar har genomförts men det finns ingen misstänkt. Polisen har gjort undersökningar med hund och kriminaltekniker kommer att undersöka brottsplatsen. Enligt uppgifter i media så ska det ha varit flera gärningsmän.

Läget för den skjutne ska inte vara livshotande enligt Radio Östergötland.

RELATERADE ARTIKLAR

Set var strax före klockan 20 på torsdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades om...
Mord som kan liknas vid rena avrättningar, skott mot förskola och ett område i...
Någon gång mellan julafton och den 27 december ska någon eller okända personer skjutit...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
15 ° C
15.2 °
13.3 °
92 %
4.1kmh
0 %
tor
24 °
fre
21 °
lör
18 °
sön
16 °
mån
18 °