20.8 C
Linköping
måndag, juni 21, 2021

Ung man skjuten i Skäggetorp

Strax efter midnatt och natten mot fredag fick polisen samtal om att någon skulle ha blivit skjuten på Fogdegatan i Linköping. Polisen åkte till området för att ta reda på vad som hänt och en man i 25-årsåldern anträffades med skador i ett ben som han uppgav hade uppkommit genom beskjutning. Han fördes till sjukhus med ambulans, sannolikt med lättare skador.

Polisen har påbörjat en utredning om synnerligen grov misshandel. Förhör har hållits och spaningar har genomförts men det finns ingen misstänkt. Polisen har gjort undersökningar med hund och kriminaltekniker kommer att undersöka brottsplatsen. Enligt uppgifter i media så ska det ha varit flera gärningsmän.

Läget för den skjutne ska inte vara livshotande enligt Radio Östergötland.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var under måndagens eftermiddag, runt 16.30, som en förvirrad älg siktades på Tornby,...
Ni vet sagan om vanten som blev en tumme. Lite så är det med...
Det var i lördags som ett tvåvåningshus på Sörgårdsgatan i Skäggetorp eldhärjades och en...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
20.8 ° C
26.8 °
17.2 °
80 %
3.1kmh
20 %
mån
25 °
tis
23 °
ons
19 °
tor
26 °
fre
24 °