-6.2 C
Linköping
torsdag, januari 28, 2021

Så var polisnatten

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och sex personer har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

Vid midnatt skulle en polispatrull stoppa en bilist på länsväg 969 i Mjölby när föraren stannade och försökte springa från platsen. Polispatrullen sprang ifatt och omhändertog föraren, en man i 30-årsåldern och han misstänks nu för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Han var också efterlyst av Kriminalvården för att han skulle avtjäna straff varför han fick skjuts av polisen till närmaste anstalt.

Polisen blev vid 01.00 – tiden kallad till Söderleden i Linköping med anledning av bråk. Framme på platsen anträffades en person som verkade påverkad. En man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Klockan 03.07  träffade en polispatrull på en person verkade påverkad på Ågatan i Linköping. En pojke i övre tonåren fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Föregående artikelSå var polisnatten
Nästa artikelNu åtalas Motalapolitikern

RELATERADE ARTIKLAR

Under natten mot den 27 januari placerade någon eller några okända personer ut flygblad...
Imorgon, onsdag den 27 januari, är det Förintelsens minnesdag. Det är en dag att...
Det finns planer på att lägga ner låg och mellanstadiet på Ånestadskolan. Något som...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,045FöljareGilla
64FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt snöfall
-6.2 ° C
-6 °
-6.7 °
93 %
4.1kmh
90 %
tor
-4 °
fre
-4 °
lör
-5 °
sön
-5 °
mån
-3 °