9.3 C
Linköping
söndag, februari 28, 2021

Polisnatten: Bilar kollades för drograttfylla

Polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

Vid en kontroll av en personbil på Skattegården i Linköping fick tre personer, två män och en kvinna följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt ringa narkotikabrott. De var alla i 19-årsåldern.

När polisen kontrollerade en bilist på Snickaregatan i Linköping uppstod misstanke om grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Förare var en man i 30-årsåldern.

Klockan 05.33 upptäcktes ett inbrott på ett företag på Finnögatan i Linköping. Inbrottet har inträffat någon gång under helgen och polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning. Ett värdeskåp ska ha försvunnit.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 23:22 på lördagskvällen larmades polis till en lägenhet i Skäggetorp med anledning av...
I höstas var det en rånvåg där unga där ungdomar rånade unga. Få av...

Påtänd man i bil

Klockan 22:10 och i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Rättaregatan i...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,107FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
klar himmel
9.3 ° C
10 °
8.9 °
53 %
4.6kmh
0 %
sön
9 °
mån
7 °
tis
10 °
ons
7 °
tor
3 °