27.9 C
Linköping
söndag, juni 20, 2021

Polisnatten: Bilar kollades för drograttfylla

Polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

Vid en kontroll av en personbil på Skattegården i Linköping fick tre personer, två män och en kvinna följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt ringa narkotikabrott. De var alla i 19-årsåldern.

När polisen kontrollerade en bilist på Snickaregatan i Linköping uppstod misstanke om grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Förare var en man i 30-årsåldern.

Klockan 05.33 upptäcktes ett inbrott på ett företag på Finnögatan i Linköping. Inbrottet har inträffat någon gång under helgen och polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning. Ett värdeskåp ska ha försvunnit.

RELATERADE ARTIKLAR

En polispatrull kontrollerade, strax innan midnatt, en personbil vid flygvapenmuseum i Linköping. Föraren, en...
Klockan 23:51 natten mot söndag kom det till polisens kännedom att en man i...
Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades, under natten mot lördag, till Björkliden i Linköping med...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,291FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
27.9 ° C
29.4 °
27 °
48 %
3.1kmh
20 %
sön
32 °
mån
28 °
tis
19 °
ons
24 °
tor
25 °