-7.5 C
Linköping
tisdag, november 28, 2023

Polisnatten: Bilar kollades för drograttfylla

Polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

Vid en kontroll av en personbil på Skattegården i Linköping fick tre personer, två män och en kvinna följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt ringa narkotikabrott. De var alla i 19-årsåldern.

När polisen kontrollerade en bilist på Snickaregatan i Linköping uppstod misstanke om grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Förare var en man i 30-årsåldern.

Klockan 05.33 upptäcktes ett inbrott på ett företag på Finnögatan i Linköping. Inbrottet har inträffat någon gång under helgen och polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning. Ett värdeskåp ska ha försvunnit.

RELATERADE ARTIKLAR

Set var strax före klockan 20 på torsdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades om...
Polisen i Östergötland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ett...
Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Tre...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
molnigt
-7.5 ° C
-6.3 °
-8 °
87 %
6.2kmh
75 %
tis
-6 °
ons
-2 °
tor
-2 °
fre
-5 °
lör
-6 °