13.6 C
Linköping
onsdag, juli 24, 2024

Mordförsök i city

Polisen fick vid 16.00 – tiden på måndagen samtal om att en skadad person befann sig på Trädgårdstorget i Linköping. Flera polispatruller beordrades omedelbart till platsen. Tre piketbilar och ytterligare ett antal poliser jobbar på plats med att prata med personer som har uppgifter att lämna kring händelsen.

Den skadade personen har förts med ambulans till sjukhus. Hur personen har skadats går i nuläget inte att säga. Polisen kan inte heller uttala sig om skadeläget för personen.

Det är i nuläget inte känt var personen har varit när han har fått tillfogats sina skador. Brottsplatsen är alltså ännu inte bekräftad.

Händelsen utreds som försök till mord

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett hela eller delar av händelsen. Det är också angeläget att den som har andra uppgifter att lämna om händelsen kontaktar polisen genom att ringa 112/114 14 eller går in på en polisstation. Det finns alltid en rättighet att vara anonym.

RELATERADE ARTIKLAR

Skyddsjakt efter varg i nordvästra länsdelen avslutad, ingen varg har fällts. Skyddsjakten efter den...
Polisens regionledningscentral öst hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Höga smäller i Norrköping Flera...
Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
lätt molnighet
13.6 ° C
14.2 °
12.5 °
94 %
0.5kmh
20 %
ons
22 °
tor
20 °
fre
21 °
lör
24 °
sön
16 °