Sportbil stals i Tokarp

Bild: Pixabay.

Polisen larmades till en villa i Tokarp, Linköping under torsdagens morgon.

När de som bodde i villan vaknade upptäckte de att någon under natten mot måndag hade tagit sig in i villan genom ett fönster. Bilnyckeln hade stulits och familjens bil saknades. Polisens tekniker har beordrats till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Så här ser den stulna bilen ut.

Det finns i nuläget finns ingen misstänkt för stölden. Polisen vill dock komma i kontakt med personer som kan ha sett eller hört något i området under natten som kan vara intressant för den fortsatta utredningen. Polisen är även intresserad av iakttagelser om den Porsche Panamera som stals. Bilen är grå och av årsmodell 2019. Registreringsnumret slutar på 37M.

Tipsa polisen på 114 14.