13.5 C
Linköping
onsdag, september 22, 2021

Sportbil stals i Tokarp

Polisen larmades till en villa i Tokarp, Linköping under torsdagens morgon.

När de som bodde i villan vaknade upptäckte de att någon under natten mot måndag hade tagit sig in i villan genom ett fönster. Bilnyckeln hade stulits och familjens bil saknades. Polisens tekniker har beordrats till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Så här ser den stulna bilen ut.

Det finns i nuläget finns ingen misstänkt för stölden. Polisen vill dock komma i kontakt med personer som kan ha sett eller hört något i området under natten som kan vara intressant för den fortsatta utredningen. Polisen är även intresserad av iakttagelser om den Porsche Panamera som stals. Bilen är grå och av årsmodell 2019. Registreringsnumret slutar på 37M.

Tipsa polisen på 114 14.

RELATERADE ARTIKLAR

Skärpta krav och ny bebyggelse är några faktorer som påverkar framtidens Tinnerbäcksbad. I höst...
En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad och hotad av flera gärningsmän som...
Nu har du som är Linköpingsbo och väljs ut att delta i en undersökning...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
13.5 ° C
14 °
12.5 °
81 %
3.1kmh
90 %
ons
13 °
tor
13 °
fre
13 °
lör
15 °
sön
17 °