0.1 C
Linköping
måndag, april 19, 2021

Polisen söker vittnen

Det var under natten mot söndag som en ung kvinna våldtogs på toaletten på Platens Bar i centrala Linköping. Polisen behöver nu hjälp med att hitta vittnen via sin Facebooksida och skriver som följer.

“Såg du en kille på tjejtoan på Platens Bar i helgen?
I en pågående utredning skulle vi vilja använda den här kanalen för att försöka nå ett antal tjejer som vi vill prata med. Oavsett om det är dig vi söker kan du hjälpa oss genom att dela inlägget vidare.
Vi söker kontakt med tjejer som ska ha befunnit sig på tjejtoaletten på Platens Bar på Platensgatan någon gång mellan klockan 00-01 natten mot söndag den 15 september. Om du var där och vid den tidpunkten såg en kille inne på tjejtoan vill vi att du tar en kontakt med polisen.
Ring oss på 114 14 och säg att du vill lämna tips i ärendet. Och du, tänk på att inte skriva vad du eventuellt sett här bland kommentarerna. Det är viktigt att alla tips kommer in rätt väg. Tack i förväg för er hjälp!”

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades till centrala Linköping, under fredagskvällen, med anledning av ett bråk i eller...
Idag, torsdag, samverkar flera olika myndigheter vid en massiv kontroll vid bygget av den...
Färgglada festivalen NärCon är en av höjdpunkterna i Linköping och då mest för dem...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,227FöljareGilla
69FöljareFölj
13FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
växlande molnighet
0.1 ° C
2 °
-2 °
100 %
1kmh
39 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
5 °
fre
7 °