10.7 C
Linköping
lördag, september 18, 2021

Polisen söker vittnen

Det var under natten mot söndag som en ung kvinna våldtogs på toaletten på Platens Bar i centrala Linköping. Polisen behöver nu hjälp med att hitta vittnen via sin Facebooksida och skriver som följer.

“Såg du en kille på tjejtoan på Platens Bar i helgen?
I en pågående utredning skulle vi vilja använda den här kanalen för att försöka nå ett antal tjejer som vi vill prata med. Oavsett om det är dig vi söker kan du hjälpa oss genom att dela inlägget vidare.
Vi söker kontakt med tjejer som ska ha befunnit sig på tjejtoaletten på Platens Bar på Platensgatan någon gång mellan klockan 00-01 natten mot söndag den 15 september. Om du var där och vid den tidpunkten såg en kille inne på tjejtoan vill vi att du tar en kontakt med polisen.
Ring oss på 114 14 och säg att du vill lämna tips i ärendet. Och du, tänk på att inte skriva vad du eventuellt sett här bland kommentarerna. Det är viktigt att alla tips kommer in rätt väg. Tack i förväg för er hjälp!”

RELATERADE ARTIKLAR

En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad och hotad av flera gärningsmän som...
Nu har du som är Linköpingsbo och väljs ut att delta i en undersökning...
Polisen fick, under tidig tisdagsmorgon, samtal om att det hade upptäckts att fyra...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,380FöljareGilla
81FöljareFölj
15FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
10.7 ° C
11.2 °
10.2 °
67 %
5.1kmh
90 %
lör
11 °
sön
11 °
mån
10 °
tis
12 °
ons
15 °