19.7 C
Linköping
lördag, juli 20, 2024

Brand, inbrott och rån

Polisens regionledningscentral har hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Brand i lokal i Norrköping
Vid klockan 02:02 larmas polis om en brand som ska ha uppstått i en lokal på Butängen i Norrköping. Väl på plats kan man konstatera att så också är fallet. Efter att blåljuspersonal arbetat under en tid på platsen inleder polisen en förundersökning gällande mordbrand. Det finns i nuläget ingen person som är misstänkt för brott. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden. Polisen arbetar nu med informationsinhämtning genom att bland annat söka vittnesuppgifter. Man kommer även att spärra av brandplatsen för en teknisk undersökning.

Flera inbrott i Vikingstad

Polisen har fått in fyra anmälningar om inbrott i Vikingstad under helgen. Mestadels har tjuvarna tagit sig in via källare. Boende har också varit i hemmet när brotten utförts. Det är ännu oklart vad som tillgripits men en dator och plånbok är konstaterat.

Har du gjort iakttagelser som kan sättas i samband med detta hör då av dig till polisen.

Rånare söks i Ingelstad – greps i Åby

Polisen larmades 08:06 genom ett överfallslarm till en butik i Ingelstad, Norrköping.  En man hade under hot med ett vasst tillhygge tilltvingat sig läkemedel. Ingen person skadades fysiskt. Flera patruller arbetar med förhör inhämtande av teknisk bevisning samt söker efter misstänkt. En anmälan om rån kommer att upprättas.

Misstänkt påträffad i Åby och är numera odramatiskt gripen. Kommer att kroppsbesiktigas.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisens regionledningscentral öst har hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län under natten. Inga allvarliga händelser...
Polisen har hanterat ett 80-tal ärenden i Östergötlands län. Man gripen för misshandel Strax efter 20:00...

FÖLJ LKPG.NEWS

3,582FöljareGilla
81FöljareFölj
16FöljareFölj

VÄDRET I LINKÖPING

Linköping
mulet
19.7 ° C
20 °
19.2 °
76 %
4.1kmh
100 %
lör
26 °
sön
26 °
mån
24 °
tis
23 °
ons
22 °